Sfarsitul lumii?

Sfarsitul lumii

Despre sfarsitul lumii se vorbeste de foarte mult timp. Datele fatidice au fost anuntate prin toate canalele de comunicare. Sa ne amintim de sfarsitul lumii anuntat de o secta din SUA in vara lui 2011. Si exemplele pot continua.

NU dorim sa anuntam si noi prin intermediul acestui site sfarsitul lumii!

Am creat acest site pentru ca, la un anumit nivel, (subconstient probabil) ne dam seama ca lucrurile nu mai pot continua in modul in care am fost obisnuiti.

Criza economica pe care o traim din plin, revolutiile care au loc in tot mai multe state (Egipt, Libia), demonstratiile de strada (Anglia, Franta, Germania, Italia, Grecia), incalzirea planetei, topirea gheturilor, hrana modificata genetic – pentru a da doar cateva exemple, sunt evenimente care ne-au pus pe ganduri. Si nu numai pe noi….

2012 se anunta un an foarte interesant. 21.12.2012 este un joc numerologic prin care mass media ne manipuleaza intr-o directie sau alta.

Realitatea este urmatoarea: la fiecare 11 ani polii Soarelui se schimba. Ultima schimbare a avut loc in 2001, urmatoarea este asteptata in 2012. Diferenta intre cea din 2001 si cea din 2012 este ca, intre timp, cercetatorii au descoperit doua gauri in stratul de ozon al Pamanatului.

(Stratul de ozon este, alaturi de alte straturi ale Pamantului, cel care asigura protectia vietii impotriva furtunilor solare.)

Efectul radiatiilor solare este imens asupra Pamantului. Primul lucru care se poate intampla este disparitia curentului electric (pentru echipamentele neprotejate), in toate formele lui. Si de aici disparitia banilor, a Internet-ului, a oricarei forma de comunicare la distanta, a confortului, imposibilitatea utilizarii echipamentului medical pe baza de curent, a masinilor etc.

Cu alte cuvinte: Ne intoarcem in epoca de piatra!

Posibile cauze ale sfarsitului lumii:

– Disparitia curentului (Furtuni solare)

– Cataclism atomic (Fukushima este ultimul exemplu terifiant)

– Cutremure de mare anvergura (Yellowstone si Vezuviu sunt doi vulcani adormiti, care pot trimite Terra in iarna vesnica in cazul unei eruptii)

– Terra sa fie lovita de un corp ceresc major

In urma ultimelor cercetari, campul magnetic al Pamantului se poate inversa doar daca in apropierea Pamantului s-ar afla o planeta foarte mare sau un alt corp ceresc de dimensiuni mari. Vechii babilonieni faceau referire la o astfel de planeta, Nibiru, care ne-ar influenta pe noi. Pana in acest moment nu s-au dat publicitatii rezultatele concrete ale existentei acestei planete, dar nu putem sa uitam conferinta NASA din 2011 in care se anunta un eveniment deosebit de important, iar in timpul conferintei s-a vorbit exclusiv despre lucruri descoperite in urma cu 20 de ani. Oare cei de la NASA n-au vrut sa sperie omenirea si au schimbat subiectul conferintei de presa in ultimul moment? Greu de spus….

Toate aceste subiecte sunt explicate pe larg, cu argumente stiintifice in Manualul de supravietuire.