Opinii

Supravietuitor, Buna ziua!
Tocmai am vazut o stire la televizor in care se spunea ca unele kituri de supravietuire se vand ca painea calda. De curiozitate am intrat pe net ca sa ma lamuresc ce contin acestea. Google m-a trimis si pe acest site.
Drept pentru care m-am decis sa va scriu.
Cred ca o sa-mi cumpar si eu unul.
Cand va veni  apocalipsa si daca apuc sa supravietuiesc,  dupa ce-mi voi face manichiura , voi fuma o tigara in timp ce citesc acea carte (… sau poate voi juca un poker) o sa-mi spun: Multumesc din suflet celui care a propus acest continut… Mi-a infrumusetat ultimele clipe din viata!
Bineinteles la o asa o ocazie nu poate lipsi o cafea la ibric (sa fie la plic? … din borcan?… cu zahar? …. sau poate cu zaharina? – cred ca o sa-mi fie cam greu sa ma decid).
De curiozitate: cati oameni au cumparat aceste kituri? Nu-mi trimiteti si mie adresele lor? As vrea sa-i contactez sa  punem la punct un plan de supravietuire.

Toate cele bune!

Un viitor supravietuitor!

PS: Nu doresc sa va felicit, pentru ca mi se pare ca va cam bateti joc de oameni.

Am uitat ceva esential: nu am adresa de email, asa ca va rog sa-mi raspundeti pe site. Multumesc!

One thought on “Opinii

  1. Buna ziua stimate domn,

    Am fi idioti sa ne inchipuim ca toata lumea ne impartaseste opiniile.

    Acel kit de supravietuire la care faceti referire se referea la o stire din Rusia, unde kit-ul de supravietuire contine si o mare cantitate de vodca. Si este complet diferit de al nostru.

    Ne permitem sa va dam insa o sugestie: Nu credeti ca ar fi mai bine sa nu va mai pierdeti timpul cu noi si sa va intoarceti la ferma de pe Fac***ok, unde este cald si bine?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *