Apocalipsa la sate. Cum se pregatesc taranii pentru sfarsitul lumii

Mult trambitatul sfarsit al lumii, anuntat de o profetie maiasa, i-a pus pe taranii romani la treaba. Ca sa nu îi prinda apocalipsa cu animalele în cotet, unii se pregatesc sa le sacrifice înainte de 21 decembrie. Asta în timp ce francezii au acum o noua televiziune dedicata tot Apocalipsei.

În satele romanesti, unii abia au aflat de apropierea sfarsitului. Altii se pregatesc de zor. Asa cum face si doamna Maria, care îsi hraneste orataniile pe care le va taia pentru ca vine “Apocalipsa”. Aceeasi soarta o va avea si porcul din cotet.

“Îmi tai porcul sa nu mai ramaie nimic sa se prabuseasca dupa potop”, declara femeia.

Prin alte parti ale lumii, oamenii cauta sa se adaposteasca de Apocalipsa tocmai în buncare. La noi, strategia e putin diferita. Romanii de la tara stau si o asteapta.

Unii chiar s-ar bucura daca ziua de 21 decembrie ar fi ultima. Ar fi buna o Apocalipsa… mai selectiva.

Mai în gluma, mai în serios, pregatiri pentru sfarsitul lumii se fac în toata lumea. În Mexic, e vorba pregatiri turistice. Sunt asteptati milioane de turisti, curiosi sa vada locurile în care si-au calculat mayasii calendarul.

Pentru cei mai lenesi, care vor sa petreaca Apocalipsa în fata televizorului, francezii au deschis o televiziune dedicata evenimentului final. Telespectatorii pot urmari deja documentare de supravietuire, seriale SF si filme artistice cu zombie si extraterestri.

Iar pe site-ul televiziunii îsi pot înscrie numele pe genericul celui mai lung film din istorie – umanitatea.

Sursa articol

Sursa poza: Antena 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *