Adevaratul PERICOL cu privire la data de 21.12.2012. NASA avertizeaza

National Aeronautics and Space Administration avertizeaza ca zvonurile privind sfarsitul lumii pe 21 decembrie 2012 reprezinta o amenintare reala asupra vietii copiilor si a adolescentilor depresivi, scrie Daily Mail.

Povestea a inceput cu Nibiru, o planeta descoperita se pare de sumerieni, care se indreapta cu o mare viteza spre Pamant. Aceasta catastrofa a fost prezisa initial pentru luna mai, 2003, dar atunci cand nu s-a intamplat nimic, ”ziua judecatii” a fost mutata pe 21.12.2012, data legata de sfarsitul unuia dintre ciclurile din calendarul mayas. Acest calendar mayas se pare ca se incheie pe data de 21.12.2012. Cateva decenii dupa aceasta data se pare ca nu vor avea loc alinieri planetare si chiar in cazul in care aceste aliniamente ar avea loc, efectele lor asupra Pamantului ar fi neglijabile.
O aliniere majora a avut loc in anul 1962, iar altele 2 in anul 1982 si 2000. In fiecare luna Decembrie, Pamantul si Soarele se aliniaza cu centrul aproximativ al Galaxiei Calea Lactee, dar este un eveniment anual care nu are nici un fel de consecinte. Nibiru si povestiri despre alte planete aflate in deriva sunt doar nascociri de pe Internet. Nu exista nici o baza faptica pentru aceste povesti.

Sursa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *